6167
page-template,page-template-full_width,page-template-full_width-php,page,page-id-6167,mkd-core-2.0.1,mikado-core-2.0.1,ajax_fade,page_not_loaded,,onyx child-child-ver-2.0.0,onyx-ver-3.2,vertical_menu_enabled, vertical_menu_left, vertical_menu_width_290,vertical_menu_background_opacity_over_slider vertical_menu_background_opacity_over_slider_on,smooth_scroll,side_menu_slide_from_right,wpb-js-composer js-comp-ver-7.0,vc_responsive

Groepenkast

Heeft u een elektricien nodig in de omgeving Almere maar daarnaast ook in Amsterdam, Amersfoort, Utrecht, Lelystad? Dan bent u bij Unikol Nederland aan het juiste adres.

Groepenkast

Is uw groepenkast verouderd, heeft u nog een groepenkast met zekeringen of heeft u een uitbreiding nodig? U bent dan bij ons aan het juiste adres. Wij verzorgen voor u de vernieuwing van uw groepenkast of de uitbreiding zodat u met uw groepenkast weer aan alle huidige eisen voldoet.
Vraag ons naar de mogelijkheden en wat wij voor u kunnen betekenen in uw situatie in de omgeving Almere maar daarnaast ook in Amsterdam, Amersfoort, Utrecht, Lelystad.

VERHUISBERICHT


VERHUISBERICHT

Per 1 januari 2024 gaan wij verhuizen naar een nieuw bedrijfspand, die beter bij ons past en waar wij verder kunnen groeien.
De nieuwe bedrijfspand is in de buurt van onze huidige locatie.

Vanaf 1 januari 2024 zijn onze gegevens:

Unikol Nederland
Dukdalfweg 57
1332BL Almere

Wij wensen jullie fijne feestdagen en een gelukkig nieuw jaar.

This will close in 20 seconds