6165
page-template,page-template-full_width,page-template-full_width-php,page,page-id-6165,mkd-core-2.0.1,mikado-core-2.0.1,ajax_fade,page_not_loaded,,onyx child-child-ver-2.0.0,onyx-ver-3.2,vertical_menu_enabled, vertical_menu_left, vertical_menu_width_290,vertical_menu_background_opacity_over_slider vertical_menu_background_opacity_over_slider_on,smooth_scroll,side_menu_slide_from_right,wpb-js-composer js-comp-ver-7.0,vc_responsive

Storingsdienst

Heeft u een elektricien nodig in de omgeving Almere maar daarnaast ook in Amsterdam, Amersfoort, Utrecht, Lelystad? Dan bent u bij Unikol Nederland aan het juiste adres.

Storingsdienst

Onze elektra storingsdienst staat voor u klaar in de omgeving Almere maar daarnaast ook in Amsterdam, Amersfoort, Utrecht, Lelystad. Wij zijn 7 dagen per week, 24 uur per dag bereikbaar voor uw elektra storingen. Over het algemeen kunnen wij vrij snel bij u ter plekke zijn. Het kan op erg drukke momenten voorkomen dat u even langer wacht, maar wij proberen u altijd zo snel mogelijk te helpen met uw elektra probleem. Onze storingsdienst bestaat uit elektriciens die gespecialiseerd zijn in het storing zoeken. Zo gaan zij logisch te werk waardoor wij u zo als snel mogelijk van uw probleem af kunnen helpen. Soms zijn extra werkzaamheden nodig om het probleem op te lossen zodat de elektra ook weer werkt zoals het hoort. Voor deze werkzaamheden kunt u natuurlijk ook bij ons terecht in de omgeving Almere maar daarnaast ook in Amsterdam, Amersfoort, Utrecht, Lelystad.

SPOED? BEL DIRECT 036 – 841 5552

VERHUISBERICHT


VERHUISBERICHT

Per 1 januari 2024 gaan wij verhuizen naar een nieuw bedrijfspand, die beter bij ons past en waar wij verder kunnen groeien.
De nieuwe bedrijfspand is in de buurt van onze huidige locatie.

Vanaf 1 januari 2024 zijn onze gegevens:

Unikol Nederland
Dukdalfweg 57
1332BL Almere

Wij wensen jullie fijne feestdagen en een gelukkig nieuw jaar.

This will close in 20 seconds